Werken bij Platform P

Wij zijn een enthousiaste club van vakidioten die stevig aan de weg timmert. Daarom zijn wij voortdurend gespitst op mogelijke versterking van onze teams of uitbreiding naar andere regio’s met nieuwe teams. Ben jij enthousiast, klantgerichtheid en zelfstandig? Dan pas jij wellicht in onze plannen. Hieronder vind je onze vacatures.

Jouw droombaan: accountmanager bij Platform P

Het kriebelde al langer maar nu zet je de stap. Je wordt accountmanager bij Platform P. Dat betekent dat je je eigen klanten krijgt, werft en adviseert. Zo maak je van hun wensen jouw opdrachten en realiseer je printproducties waar je trots op bent. Je start op één van onze locaties, maar in de toekomst zou je uit kunnen waaien naar daar waar jouw netwerk zich bevindt. Dicht op de klant werken is tenslotte ons motto.

Maakt dit jouw dag?
Na een bak (super)koffie en wat gezellige kletspraat, neem je de lopende projecten door met de projectmanagers. De projectmanager is jouw vakinhoudelijke steunpilaar. Met hem vorm je een klantteam.

De projectmanager heeft een aantal offertebrieven opgesteld. Jullie vullen, in overleg, de verkoopprijzen in. Jij bent leidend als budgetverantwoordelijke, maar je maakt graag gebruik van de kennis van de projectmanagers in deze.

Een belangrijke opdracht gaat deze ochtend de pers op! Jij weet als geen ander wat de klant wil, dus bent erbij om de kwaliteit te bewaken. Of eigenlijk: om te zien dat het nóg mooier wordt dan gedacht.

Op je route naar de drukker, kom je langs een hot prospect. Daarom heb je die vorige week al benaderd voor een afspraak. Zo haal je meer uit je reistijd. Voor je in de auto stapt doe je online wat research naar je contactpersoon, het bedrijf en hun mogelijke printbehoeften. Je neemt voor de zekerheid wat drukwerkvoorbeelden mee. Kan nooit kwaad.

Van de terugrit maak je gebruik om onaangekondigd een dummy te laten zien aan een klant die laatst een dergelijke productie overwoog. Elke ontmoeting is een verkoopkans, tenslotte.

De projectmanager belt je in de auto. (Handsfree dat spreekt!) Er dreigt iets mis te gaan bij een opdracht. Je vinkt de verschillende mogelijkheden af in je hoofd en bedenkt een oplossing waardoor alles bijtijds wordt rechtgezet. Jouw klant gaat hier helemaal niks van merken. Je voelt je terecht even de meester van het proces. Kicken!

Terug op de zaak – toch fijn dat je altijd voor de deur kunt parkeren – loop je even door het CRM-systeem AFAS. Zijn daar nog klanten en prospects die om actie vragen of waarvan je de informatie kunt bijwerken?

De maandcijfers zijn binnen. In een-op-een gesprekken met de projectmanagers bespreek je de gang van zaken. Je legt de maandresultaten ook even naast je jaarplan voor deze klanten en kijkt naar mogelijkheden om de omzet nog wat op te krikken. Meteen daarna krabbel je wat verkoopideeën op papier. Die ga je voorleggen aan de directeur tijdens het cijferoverleg.

Zo. Dan is het tijd om even een blikje open te trekken en om over wat anders dan werk te praten met je collega’s. (Als je telefoon zich tenminste koest houdt.)

Jij kunt het!
Want je bent een klant- en resultaatgerichte teamplayer. Je hebt een winnaarsmentaliteit en denkt en werkt op hbo-niveau. Je neemt graag initiatieven en je netwerkt, presenteert, adviseert en onderhandelt met een natuurlijk gemak. Je geeft niet snel op. En als een klant belt terwijl jij je jas aantrekt om naar huis te gaan, schakel je net zo makkelijk weer naar de hoogste versnelling. Het bedrijf voelt als van jou, je bent betrokken en denkt mee over wat er beter kan.

Jij krijgt het!
Een goed salaris, echt wel. En een auto van de zaak/reiskostenvergoeding. Een fijne werkomgeving die je energie geeft. Opleidingsmogelijkheden en trainingen om nog beter te worden in je vak. 25 vakantiedagen waarin je je werk nog zult missen. Een uitstekende pensioenregeling en waanzinnige teamuitjes.

Jij doet het! Je solliciteert.
Je stuurt een mail naar Shanna, onze directeur (of directrice voor wie het precies wil weten).
Je doet er een cv bij en je beschrijft waarom je denkt dat je geschikt bent voor deze functie. Het zou helemaal leuk zijn als je ons een voorbeeld zou kunnen geven waaruit jouw ondernemende geest blijkt. Een voorbeeld dus van iets dat je eerder meemaakte of deed. Je kunt dit natuurlijk beschrijven, maar je zou het ook kunnen vertellen terwijl je jezelf filmt. Zien we meteen wie je bent! Kijk maar, wat je ook kiest, we horen graag van je!

En wat voor moois ga jij aan onze site toevoegen?
Dit maakten we al!

Open sollicitatie?

Wij gaan al jaren als een trein. Nieuw bloed is daarom altijd welkom. Beetje inkt in het bloed ook. Denk jij dat je een rol bij ons kunt vervullen? Laat ons dat weten.

Interesse?

Stuur ons een mail met je motivatie, CV en portfolio als pdf bestand en we komen snel bij je terug met een reactie!

‘Een perfect grafisch product én een vloeiend proces, dat is Platform P’

‘It ain’t what you do, it’s the way that you do it’

‘Wij zijn onafhankelijk, waardoor u de beste deal krijgt’

‘Eén aanspreekpunt met twee sloffen waar het vuur wordt uitgelopen’

‘Schets uw ideale product. Wij helpen het waarmaken’

‘Ook op die extra vraag, die u later pas bedenkt, zeggen we ja’

Site by Alsjeblaft!