Miranda
Gerritsen

“Ik ben van jongs af aan altijd erg creatief geweest, om mijn creativiteit te uiten heb ik tekenen en kunstgeschiedenis gestudeerd. In de grafische branche kan ik alsnog bezig zijn met mijn creativiteit. Ik word erg blij van een tijdige en kwalitatieve levering van mijn werk, én lekkere cappuccino. Het leveren van service en nét dat beetje extra waar de klant niet om had gevraagd, daar ga ik voor. Mijn motto is “de aanhouder wint”, en dat komt in mijn werk goed van pas. Het geeft mij energie als ik originele en creatieve oplossingen kan bedenken om zo tot een uniek product te komen, iets waar mensen nog een extra keer voor omkijken.
Samen werken met mensen vind ik belangrijk, en dat is vooral in onze branche van belang, want samen zorgen we ervoor dat er een mooi eindproduct bij de klant geleverd wordt!”

Anderen over Miranda
“Miranda is altijd vrolijk!” “Een gezellige echte Rotterdamse.” “Sportief.” ”Heeft een enorme passie voor Italië.” “Voelt zich thuis in een mannenwereld.” “Heeft altijd een antwoord paraat.” “Spontaan.” “Ze bokst al wat jaartjes, dus wel oppassen!“

0613262479

Site by Alsjeblaft!