Veel mensen zullen het herkennen: je zit in een restaurant en kunt je gesprekspartner amper verstaan. In bijna alle gevallen komt dit door een slechte akoestiek. Bij gebrek aan zachte dempende materialen ontstaat er een echo in de ruimte en vloeien alle stemmen in elkaar over. Op een kantoor is dit extra storend. Er kan belangrijke informatie verloren gaan doordat je elkaar niet goed verstaat. Gelukkig zijn er verschillende manieren om dit op te lossen.

Een van die manieren is een akoestisch doek. We monteren dan een mooi strak frame op de muur. Dit frame stoppen we vol met lappen geluiddempend en isolerend materiaal. Hierover spannen we een doek met de bedrukking die je maar wilt.
Een groot voordeel van dit systeem is dat deze doeken relatief voordelig zijn. Het is mogelijk om met enige regelmaat het doek (en dus de print) te wisselen. Je geeft je kantoor hiermee gelijk een hele andere uitstraling.

Een andere mogelijkheid, of nog beter, een toevoeging op het akoestisch doek is een vloerkleed. De mogelijkheden hierin zijn groot. We kunnen het vloerkleed geheel in de vorm laten lopen die je wenst. Indien de ruimte bijvoorbeeld een ronde muur heeft dan kunnen we het kleed mooi mee laten lopen met de muur. We maken het geheel in de vorm je wenst. Ook kunnen we variëren in de dikte van het tapijt, slijtvastheid en budget.

Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden om je werkplek aangenamer te maken. We komen graag bij je langs voor een persoonlijk adviesgesprek.
Neem hier contact met ons op.

Terug naar het overzicht