Platform P verzorgt uw magazine, in diverse omvangen en alle vormen en maten. Van een enkel exemplaar tot 420.000. Wij kunnen ons dan met recht dé specialist noemen.
Bij het maken van een magazine komen diverse factoren bij elkaar. Uw ideeën zijn het mooist in uw beleving of in de vormgeving op uw beeldscherm. Daarna moet het tot leven komen op papier. Vragen zoals; “hoe komen mijn zware beelden nu mooi uit op ongestreken papier”? Of “we hebben veel beeld wat doorloopt, sluit dat wel aan?”. Al deze vragen zijn voor ons gesneden koek en behoort tot ons dagelijks werk. Wij adviseren u welke papiersoorten het beste bij uw merk en logo passen, maar ook welke bindwijze het beste aansluit op de peilers; kwaliteit, snelheid en prijs. Misschien wilt u liever gekleurde nietjes? Of uw magazine in een stansvorm? Daarnaast geven we tips hoe met kleine aanpassingen in het ontwerp latere problemen in de uitvoering opgevangen kunnen worden. En als dat allemaal nog steeds niet de juiste verbeelding oplevert dan maken we toch gewoon een geprinte dummy om daarmee het eindresultaat volledig voorspelbaar te maken. Uw projectmanager staat zelf naast de drukpers en zorgt er voor.

De verzending van uw magazine regelen we ook voor u. Heeft u geen debiteurennummer bij PostNL? Dan kunnen we u een scherpe prijs aanbieden op ons debiteurennummer.
Wist u zelfs dat het tegenwoordig ook mogelijk is uw magazine volledig Co2 neutraal te verzenden? Dus niet alleen de productie van uw drukwerk, ook de daadwerkelijke bezorging kan neutraal. Handig toch?

Mocht u wensen hebben met betrekking tot uw magazine, neem dan vooral contact met ons op! Onze projectmanagers bespreken graag al uw wensen en samen met u maken we er een onderscheidend en fantastisch eindproduct van.

Terug naar het overzicht