Voor de papierfreaks hebben we een mooie tip geselecteerd. De nieuwe Mix & Match tool van Arjowiggins Creative Papers met daarin het volledige assortiment en prachtige drukvoorbeelden op Keaykolour® én Curious Collection® Metallics is vers op de markt. Twee boxen, in verschillende versies uitgebracht, laten zien dat deze perfect op elkaar aansluiten en elkaar versterken: de verfijnde natuurlijke textuur van Keaykolour® en de subtiele glinstering van Curious Collection® Metallics. Elk heeft een set losse, speciaal ontworpen voorbeeldkaarten en een overzicht van het hele assortiment.

In deze tool zijn 10 paar Keaykolour-Metallics kleurcombinaties uitgelicht, van diep zwart tot pastel roze en van fel rood tot warm goud. Ieder paar heeft een identiek grafisch ontwerp en is gedrukt met behulp van verschillende creatieve druktechnieken.

Laat je inspireren: creëer je eigen kleurencombinaties en combineer, meng of match de matte natuurlijke afwerking van Keaykolour met de subtiele glans van Curious Collection Metallics!

Heeft u interesse in deze papiersoorten? Neem dan hier contact met ons op.

Terug naar het overzicht