Wie het milieu een warm hart toedraagt vindt in Platform P een betrokken partner. Duurzaamheid vinden we dan ook heel erg belangrijk bij Platform P. En wat past beter bij een groene huisstijl dan ook echt groen te zijn!

Onze huisstijl had een upgrade nodig. Onze PMS kleur 354 en PMS fluor zijn al zo groen als gras en mocht nog wel groener worden. Een kleine stap was nog nodig om het ook echt milieuvriendelijk te maken. “Practice what you preach before you teach”, dus mogen wij niet achterblijven en voegen we woord bij daad door onze eigen huisstijl volledig CO2 neutraal te maken. Alle items uit onze huisstijl zijn gedrukt op FSC papier. De volledige productie van het drukwerk is vervolgens CO2 gecompenseerd.

De huidige grafische markt veranderd en de vraag naar milieuvriendelijke oplossingen groeit. Er komt steeds meer aanbod van diverse “groene” papiersoorten maar ook de productiemethoden zijn aan het veranderen. Een breed scala aan oplossingen dragen bij aan een groene wereld. En daar willen wij graag een voorloper in zijn.

We zijn afgestapt van onze (voor sommige welbekende) groene metallic (plastic ) enveloppen en hebben deze vervangen voor een versie van papier. En hoeveel gaver zijn deze fluor kartonnen enveloppen dan wel niet!
Platform P is met deze aanpassing nog een stukje groener geworden dan we al waren en klaar voor de toekomst!

Heeft u ook de wens om uw drukwerk vriendelijker te maken voor het milieu? Neem dan vooral contact met ons op.

Terug naar het overzicht