Platform P, bureau voor printmanagement. Aangenaam!
Wat u ook wilt met betrekking tot grafische producties, wij nemen het u uit handen. Van exotisch en complex tot frequente massaproducties. We denken mee en bewaken zowel het product als het logistieke proces. Persoonlijk en slagvaardig.

The Power of Print

Platform P is een onafhankelijk bureau voor printmanagement. Ons werk is het begeleiden van grafische producties, onze toegevoegde waarde is advies en ontzorging. Wij zitten aan niemand vast en weten precies welke partij het best beantwoordt aan uw vraag. En we nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de briefing, de timing, de kosten, het eindproduct en de logistiek van u over. Met plezier!

Lees er meer over

Een zorgeloos
productieproces

Onafhankelijk

U kiest voor een scherpe prijs. Wij weten wie op welk gebied het beste presteert. En waar in de markt we de beste prijs-kwaliteitsverhouding krijgen. Dat is het voordeel van een echt onafhankelijke intermediair.

Eén aanspreekpunt

U wilt een soepel proces dat ook zonder uw aandacht tot een goed einde komt. Daarom krijgt u uw vaste contactpersoon waarmee u snel schakelt.

Kwaliteit

U weet wat u hebben wilt. Wij zien erop toe dat u dat krijgt. Maar als het even kan, overtreffen we uw verwachting. Voor ons is dat de sport.

Lees er meer over

Onze Producties

Hier reserveren we alvast een plekje voor uw productie. Zo fraai wordt-ie. Maar voor nu moet u het doen met voorbeelden van wat we voor andere opdrachtgevers maakten.

Alle producties

Ik werk met Platform P omdat ik graag mooie dingen maak en zij precies aanvoelen hoe iets afgewerkt moet worden. Fijn om hierin een partner te hebben en te kunnen sparren.

Corine Asselbergs – Giraffe Coffee

Onze mensen

Deze mannen en vrouwen gaan het voor u doen. Vanuit drie locaties: Breda, Rotterdam en Utrecht.

Wouter Tromp

Wouter

Maarten van der Pot

Maarten

Vera de Jong

Vera

Dave Witberg

Dave

Shanna van den Berg-Ringsma

Shanna

Raymond van Lint

Raymond

Jelle Blom

Jelle

Jeroen Mos

Jeroen

Richard van Haaren

Richard

Gaby van Braam

Gaby

Lees meer

Zelf uw eigen drukwerk bestellen?

Inclusief visitekaartjes en flyers? Zelf de voorraad online inkijken? Dat kan allemaal met onze bestelmodule.

naar bestelmodule

Site by Alsjeblaft!